Skip to main content

Tussenschoolse Opvang (TSO)

Een ontspannen lunchpauze op school

Blijft jullie kind tussen de middag op school eten? Dan willen jullie zeker weten dat jullie kind het gezellig heeft en tijd krijgt om rustig te eten en te ontspannen.
Het overblijfteam van TSO de vrienden van de Zevensprong bestaat uit vrijwilligers, beroepskrachten en sportcoaches, aangestuurd door een TSO-coördinator. Zij zorgen er dagelijks voor dat overblijven ook leuk is. Het overblijfteam controleert elke dag of alle opgegeven kinderen ook daadwerkelijk aanwezig zijn, jullie weten dus zeker dat jullie kind in veilige handen is.

Ieder kind neemt zelf eten en drinken mee van thuis. Alle kinderen eten gezellig samen. Daarna is er tijd en ruimte om te spelen. Kinderen kunnen naar buiten om te rennen, te klimmen, te voetballen of te knikkeren of ze kunnen binnen tekenen, puzzelen, kletsen of gezellig een spelletje doen. Wij organiseren wisselende sport activiteiten, zo gaat jullie kind uitgerust en ontspannen terug naar de klas. De kinderen kunnen zich hiervoor aanmelden bij de overblijfouder. Wij hanteren tijdens de overblijf het beleid en de regels van de school. Dit geeft rust en continuïteit.

Kinderparticipatie staat bij ons hoog in het vaandel, daarom vragen wij regelmatig aan de kinderen hoe zij de TSO ervaren en hoe we dit kunnen verbeteren. Zo zorgen wij samen met de kinderen voor een leuke en gezellige TSO.

Wij maken gebruik van cookies

Wij maken uitsluitend gebruik van functionele cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.

Back to top